Op zondag zijn wij open van 09.00u tot 17.00u

 

Dagelijks gaan wij, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, op zoek naar de allerbeste bloemen. Daardoor kunnen al onze klanten rekenen op dagverse bloemen die volledig in lijn liggen met hun budget. Wij maken het boeket waar jij op dat ogenblik naar op zoek bent, voor eender welke gelegenheid.

Snijbloemen op maat

Iedere dag maken wij verschillende boeketten waaruit jij kan kiezen. Wil je liever een persoonlijk boeket? Wij hebben bloemen in verschillende soorten en kleuren, waaruit jij kan kiezen. Onze ervaren experts staan altijd klaar om jou te helpen en het perfecte boeket voor jou te maken.

Bloemen

Bloemschikmateriaal

Het maakt niet uit of je net start met bloemschikken of een professionele bloemschikker bent. Bij ons vind je een ruim assortiment aan piepschuim, oasis, binddraad, droogvruchten, strokransen, … Kortom: alles wat jij nodig hebt om zelf een prachtig bloemstuk te maken.

De mooiste boeketten voor moederdag

Wil jij je mama op moederdag extra goed verwennen? Met onze unieke boeketten tover je gegarandeerd een glimlach op haar gezicht! Kom langs in onze winkel om zelf een boeket samen te stellen dat perfect aansluit bij je mama’s voorkeuren. Ben je gehaast? Passeer dan gewoon langs onze bloemenstand op de parking om snel een boeketje uit te kiezen.