Op dinsdag zijn wij gesloten

Dagelijks gaan wij, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, op zoek naar de allerbeste bloemen. Daardoor kunnen al onze klanten rekenen op dagverse bloemen die volledig in lijn liggen met hun budget. Wij maken het boeket waar jij op dat ogenblik naar op zoek bent, voor eender welke gelegenheid.

Snijbloemen op maat

Iedere dag maken wij verschillende boeketten waaruit jij kan kiezen. Wil je liever een persoonlijk boeket? Wij hebben bloemen in verschillende soorten en kleuren, waaruit jij kan kiezen. Onze ervaren experts staan altijd klaar om jou te helpen en het perfecte boeket voor jou te maken.

Bloemen

Bloemen voor jouw huwelijksdag

Op zoek naar een prachtig bruidsboeket, mooie corsages of sfeervolle bloemen in jouw zaal of kerk? Ben je op zoek naar een prachtig boeket om je bruidskindjes of ouders in de bloemetjes zetten? Bij onze bloemenexperts ben je aan het juiste adres om jouw mooiste dag net dat tikkeltje meer te geven.

Rouwboeketten

Sinds jaar en dag zijn wij een echte specialist in rouwboeketten, kransen, kist- en altaarversiering. Ons team luistert graag naar jouw persoonlijke wensen en besteedt uiterste zorg aan jouw rouwwerk. Daarnaast vind je in onze winkel ook een fotoboek met verschillende rouwarrangementen, die je zullen helpen met het maken van je keuze.

Bloemschikmateriaal

Het maakt niet uit of je net start met bloemschikken of een professionele bloemschikker bent. Bij ons vind je een ruim assortiment aan piepschuim, oasis, binddraad, droogvruchten, strokransen, … Kortom: alles wat jij nodig hebt om zelf een prachtig bloemstuk te maken.