Op vrijdag zijn wij open van 08u30 tot 18u00

Nu de feestdagen achter de rug zijn en we de kerstbomen weer voor een jaar opbergen, missen veel mensen al snel die typische gezelligheid. Maar dat hoeft natuurlijk niet zo te blijven. Met kamerplanten haal je wat vers groen in huis om het jaar goed in te zetten.

Bij Leo Nagels vind je de perfecte exemplaren én geniet je de hele maand januari 10% korting op alle kamerplanten.

De revival van de kamerplant

Ze zijn bijna net zo gezellig als een kerstboom en hebben ook nog eens vele extra voordelen: kamerplanten kennen een ware revival en zijn populaire huisgenoten voor alle generaties. Ze zuiveren de lucht zodat er in je woning meer zuurstof hangt, het bevordert je nachtrust, vermindert je stress en bezorgt je in het algemeen een betere concentratie en humeur.

Voordelen genoeg om eens een kijkje te nemen in ons ruime assortiment kamerplanten. We geven je alvast graag enkele tips mee. Deze populaire planten zijn echte sfeermakers:

Monstera (gatenplant)

Met deze super populaire gatenplant zit je altijd goed. Koop ‘m meteen groot, of ga voor een kleinere versie en ervaar hoe de Monstera z’n naam kracht bijzet!

Alocasia Zebrina (olifantsoor)

Deze prachtige plant met typische zebraprint en pijlstaartbladeren zijn een echte blikvanger in je woning. Toptip voor wie een stijlicoon zoekt!

Begonia Maculata (stippenplant)

De bekende stippenplant heeft z’n naam niet gestolen. Dankzij de rode achterkant van de bladeren lijkt het of een deze plant werd ontworpen door creatieve geest. Ongetwijfeld een geweldige toevoeging aan je plantencollectie.

Speciale soorten

We hopen allemaal dat 2021 een fantastisch jaar wordt. Daarom hebben we enkele speciale soorten kamerplanten in de aanbieding. 

Anthurium Clarinervium

Mag het wat specialer? Dan is deze blikvanger met bladeren schildpaddenmotief misschien wel net wat je zoekt. Groene hartjes in je woonkamer, hoe kan je daar nee tegen zeggen?

Strelitzia Nicolaï (paradijsvogelplant)

Paradijsvogels zijn, gelukkig, beschermd in de wilde natuur. De Strelitzia Nicolaï is the next best thing om je woning een tropisch tintje te geven. Deze paradijsvogelplant is een sterke groeier.

Shop je kamerplanten nu bij Leo Nagels

Om het jaar goed in te zetten geniet je bij Leo Nagels de hele maand januari 10% korting op alle kamerplanten. Laat deze uitgelezen kans niet liggen en shop prachtexemplaren bij Leo Nagels. Lees hier welke maatregelen we nemen zodat jij ons veilig kan bezoeken..