Op dinsdag zijn wij gesloten

De kerstdagen zijn voorbij. Dat betekent ook einde verhaal voor de kerstbomen. Veel mensen missen de gezelligheid en de sfeer van de kerstboom met de kerstlichtjes. De kerstboom zorgt dus voor heel wat leegte in Vlaamse huiskamers. Daarom delen we graag met jou enkele kamerplanten, die de leegte van de kerstboom onmiddellijk zal opvullen!

Alocasia

De Alocasia is een plant die opvalt door zijn grote bladeren. Deze plant laat jou binnen een paar uur de kerstboom vergeten. Bovendien heb je aan deze plant niet veel werk. Zet de plant op een plek in het licht of half in de schaduw. Vermijd overmatig en direct zonlicht en hou de potkluit vochtig. Zo kan jij genieten van de plant, zelfs wanneer het weer tijd is voor een nieuwe kerstboom.

Schefflera

De Schefflera is een onderhoudsvriendelijke kamerplant, die uitgroeit tot een echte klassieker. Niet vreemd ook. Deze plant heeft weinig zorg nodig. De kamerplant blijft in optimale conditie op een lichte en warme plek. Direct zonlicht is geen probleem, droogte wel. Het is dus aangeraden om deze plant goed te bewateren.

Kentia

De Kentia is een frisgroene palm, die zich niet snel van zijn stuk laat brengen. De plant verdraagt droge lucht en heeft niet veel verzorging nodig. Geef de plant op wekelijkse basis water en trakteer de plant in de warmere seizoenen op plantenvoeding.

 

Ficus

De Ficus is een prachtige sierplant. Een knappe bladplant dat weinig verzorging nodig heeft. De plant is tevreden op zowel een donkere plek als op een lichtere plek. Zorg er alleen wel goed voor dat de plant goed bewaterd blijft.

Ben jij op zoek naar een kamerplant? Kom de ideale plant ontdekken in ons plantencentrum!