Op vrijdag zijn wij open van 08u30 tot 18u00

De grootste sfeermaker van de kerstperiode is natuurlijk die warme band tussen familie en vrienden. Maar ook met decoratie en kleuren kan je nog wat extra kerstsfeer in huis halen. We geven je graag wat kleurtips om in je interieur te verwerken. Dat doen we aan de hand van enkele scenario’s.

Gezellige kerstavond

Maak het extra gezellig in huis met warme, donkere kerstkleuren. Gebruik kerstrood, donkerrood, goud, kerstgroen en parel. Ga daarnaast voor klassiek warme kerstverlichting.
Steek nog kaarsen aan en kruip lekker dicht bij elkaar onder een deken bij het haardvuur.

Mountain lodge

Stel je een kerstverblijf voor in een blokhut in de Ardennen of in de besneeuwde bergen.
Kruip na een gezellige winterwandeling lekker knus in je hutje met een goed boek, of speel gezelschapsspellen met het hele gezin.
Kleurtips: zilver, winterwit, grijs, blauw, camel, en ga voor warmwitte kerstverlichting.

Romantische kerst

All I want for Christmas … klinkt het op de radio, terwijl jullie samen het kerstdiner klaarmaken en alles voorbereiden voor een fijne, knusse kerstavond met het gezin. Dit is al enkele jaren een van onze topthema’s. Hier komen veel pastelkleuren aan bod:
lila, roos, winterwit, parel en pastelgroen. Kies voor warmwitte kerstverlichting.

Bron: Pinterest

Glamour

Kom thuis in je stijlvolle, strakke loft, die je met de juiste toetsen gezellig maakt.
Kies voor zwart, wolwit, licht goud, camel en donkerbruin. Ga daarnaast voor klassiek warme verlichting.

Wonderlijke kerst

Op 25 december sta je goedgemutst op. De kinderen hollen van de trap, waarna ze aanschuiven aan de ontbijttafel. Breng met het gezin een fijne dag door en geniet dit jaar extra hard van elkaar. Ga voor de traditionele kerstkleuren: kerstrood, winterwit, kerstgroen, zilver en terra. Haal warmwitte kerstverlichting in huis.

Nog tips nodig of vragen over onze producten?