Hoeven we Sergio Herman nog voor te stellen? De man achter “Oud Sluis” en “The Jane” wordt door iedere keukenprins of -prinses aanbeden. Zijn “lekkere cherechjes” weten telkens opnieuw iedereen die ervan proeft te bekoren. Nu krijg jij de kans om de Sergio Herman in jou wakker te maken, met zijn Surface-lijn.

“De Surface-collectie is het resultaat van een jarenlange wens om te creëren en te verrassen. Ik heb me laten inspireren door de ongerepte natuur van Zeeland en haar ruwe texturen en mooie volmaaktheden, die laten zien wat echt en waar is.” Met die woorden stelde de sterrenchef eind oktober zijn keukenservies en accessoires voor aan de pers én aan de verkooppunten van Surface.

Surface - Sergio Herman

Surface, alles om je gasten in de watten te leggen

De Surface-lijn van Sergio Herman is veel meer dan zomaar een keukencollectie. Het is een unieke en volledige collectie, waarmee je al je gasten zult verbazen. De Surface-collectie bestaat uit:

  • Een aardewerk servies dat verkrijgbaar is in drie verschillende kleuren. Je kan kiezen tussen bordjes, kopjes, schalen, … in camogreen, rustybrown en indigrey
  • Verschillende unieke glazen met een extra dikke isolatie, zodat jouw drankje minder snel warm wordt.
  • Snijplanken uit Canadees esdoornhout, in allerlei soorten en maten. Het houdt gaat bacteriën en het verslijten van messen tegen.
  • Een bestek dat gebaseerd is op een authentiek horecabestek, dat tegelijkertijd heel trendy en hedendaags oogt.
  • Keukenmessen en steakmessen uit Zwitsers staal, die zowel de amateurkok als professionele chef weten te beroeren.
  • Matzwarte terracotta ovenschaaltjes, die gemakkelijk zijn in onderhoud, en elk verschillende unieke eigenschappen hebben.
  • En als klap op de vuurpijl: prachtige onderzetters van geweven waterhyacint. Deze staan perfect op iedere tafel.

surface

Ontdek de collectie van Sergio Herman

Ben je zelf benieuwd om Serax te ontdekken? Of wil je de tips uit zijn nieuwste boek “Simple Food” toepassen? Spring dan zeker eens binnen, en kom het als één van de eersten ontdekken. Wedden dat je al je gasten zal verbluffen aan de feesttafel?