Op dinsdag zijn wij gesloten

Nog één week en Cupido slaat weer toe. Volgens sommigen is Valentijn slechts een commerciële feestdag, echte romantici noemen het dan weer de hoogdag van de liefde. Een gezellig dinertje, knus samenzijn, een cadeautje, … Heb je nog geen idee wat je gaat kopen voor je geliefde? Dan geven we je graag enkele tips!

Valentijn met het servies van Sergio Herman

Heerlijk koken voor je partner mag dan superromantisch zijn, je kan altijd nog beter doen. Het servies van Sergio Herman laat je niet alleen eten in stijl, het tovert je maaltijd thuis ook om tot een date in een sterrenrestaurant. Wedden dat je met dit servies zult scoren?

De boeken van Pascale Naessens

Valentijn mag dan wel voor de deur staan, maar ook het nieuwe jaar is nog maar net ingezet. Het begin van het jaar staat steevast gelijk met het maken van goede voornemens. Heeft jouw partner als voornemen om fit te zijn in 2017? Dan kun je help je een handje met de kookboeken van Pascale Naessens.

Pascale-Naessens

Een prachtige bos bloemen

Een boeketje bloemen behoort steevast tot de klassiekers als het op cadeaus aankomt. Er is niemand die niet blij is met een mooie bos rozen of heerlijke ruiker tulpen. Een kleurrijk symbool voor jullie bloeiende liefde, dat bij heel wat geliefden een schot in de roos is..

Vertel ons wat jouw geliefde zo speciaal maakt, en win het ultieme liefdesboeket op onze Facebookpagina.