Op dinsdag zijn wij gesloten

Pieker jij je suf over welke kerstversiering je nu best in je boom hangt? Vraag je je af hoe je die kersttafel zo feestelijk mogelijk maakt? We begrijpen je helemaal: je wil mee evolueren met de de kersttrends van dit moment. Daarom zetten we de voornaamste kerstversiering trends van 2019 voor jou op een rij. Zo zijn ook jouw kerstboom en versierd interieur mee met hun tijd!

#1 Haal een stukje Scandinavië in huis met ‘mystic nature’

Ben jij helemaal weg van Scandinavische contreien zoals Zweden en Noorwegen? Goed nieuws: volgens de trends horen ze dit jaar thuis in jouw kerstboom. Mystic Nature, heet dat. Dus rep je maar meteen naar je vertrouwde tuincentrum voor kerstversiering in sneeuwwitte, blauwe en turquoise kleuren!

Verder draait deze kersttrend nog om robuuste materialen en decoratie. Denk: steen, hout, denim en kurk. Nog nood aan een tikkeltje extra? Speel dan met dierlijke details: binnen de Mystic Nature trend zijn ze de kers(t) op de taart!

#2 Een van de leukste kersttrends van dit moment: (roosachtige) glitter & glamour

Als roos jouw lievelingskleur is, dan wordt je kerstfeest  dit jaar nog wat leuker. Ja, roze tinten zijn misschien wel een van de meest opvallende kersttrends van 2019. Sommige mensen hebben het ook wel over Shades of Glamour. Niet verwonderlijk, zachte materialen en chique kerstaccessoires  zorgen meteen voor een vleugje luxe in de woonkamer!

Naar welke kerstversiering je dan precies moet kijken? Ronde vormen, velvet, art deco en glitters zijn the way to go. Vermijd je liever een teveel aan roze, dan kan je gerust experimenteren met elementen van goud. Roze kerstversiering die wordt afgewisseld met pakweg gouden kaarsen? Wauw! Hier kan je alvast terecht voor meer decoratie inspiratie.

kerstversiering

#3 Maak er een ‘Golden Glow’  kerst van

En nu we er toch over bezig zijn …  ook goud past netjes binnen de kerstversiering trends van 2019. Hoe koud het buiten ook is, dankzij deze trend krijg je aan die prachtige kersttafel een lekker warm gevoel.

Een ding is zeker: met kleuren zoals okergeel en amber en natuurlijke materialen voldoe je helemaal aan de Golden Glow stijl. Uiteraard vul je die best aan met gouden (en liefst natuurlijke) materialen. Kerstversiering uit hout en wol? Die moet je hebben!

Welke trend je ook verkiest, Leo Nagels heeft een waaier van feestelijke kerstversiering en decoratie voor jou. Ook als je nog niet helemaal zeker bent, helpen onze medewerkers je graag verder in de winkel. Kom dus snel langs in ons tuincentrum!

Kerstkrans