Op dinsdag zijn wij gesloten

Het einde van het jaar is alweer in zicht. Tijd om gezellig samen te komen met familie, vrienden en kennissen. Maar wordt die kerstsfeer verziekt door een oude kerstboom? Als jouw kerstboom zijn beste (kerst)dagen achter de rug heeft, is het misschien wel tijd voor een nieuwe. En dan hebben wij heel goed nieuws!

Gezocht: afgeleefde kerstboom

We zijn namelijk op zoek naar de meest afgeleefde kerstboom van het land. Dateert jouw kerstboom nog uit de vorige eeuw? Hangen er nog amper naalden aan? Of zijn de os en de ezel beschaamd om onder jouw kerstboom te staan? Neem dan zeker en vast een foto van je kerstboom, en speel mee met onze Facebook-wedstrijd.

kerstboom-makeover

De kerstboom make-over

Heb jij officieel de meest afgeleefde kerstboom van België? Dan krijg jij van ons een splinternieuwe boom mét versiering, ter waarde van 750 euro. Sterker zelfs, onze kerstboomexperts komen hem bij jou thuis installeren en versieren. Zo ben jij volledig klaar voor de gezelligste kerstperiode ooit!

Zin in zo’n kerstboom make-over?

Heb jij een afgeleefde kerstboom, en zie je zo’n nieuwe kerstboom wel zitten? Speel dan tot 12 december mee met onze wedstrijd op Facebook. Upload een foto van je oude kerstboom, en wie weet krijg jij van ons wel die kerstboom make-over!

Neem nu deel aan de kerstboom make-over