Op vrijdag zijn wij open van 08u30 tot 18u00

Al meer dan 35 jaar laten we je genieten van een uitgebreid aanbod aan kerstdecoratie, kerstverlichting en kerstbomen. Ieder jaar opnieuw dompelen we je onder in de unieke kerstsfeer van onze grootste kerstmarkt ooit.

Feeërieke kerstdecoratie

Ga je dit jaar voor kerstballen in pasteltinten? Ben je op zoek naar een levensecht kerstdorp? Wil je je woonkamer versieren in warme, gezellige kopertinten? Of mis je enkel nog de juiste binnen- en buitenverlichting? Ons uitgebreid aanbod aan kerstdecoratie en kerstverlichting zorgt voor warmte tijdens de koudste dagen.

De perfecte kerstboom

Wij creëerden voor jou een uitgebreide selectie aan adembenemende zilversparren en Nordmann-kerstbomen. Daarbovenop hebben we ook een uitgebreid aanbod aan kunstkerstbomen van 40 tot zelfs 365 centimeter. Over één ding kan je dus gerust zijn: bij ons vind je dé geknipte kerstboom!

kerstmarkt

Als eerste op onze kerstmarkt?

Naar jaarlijkse gewoonte openen wij in november onze kerststalletjes en geven wij het officiële startschot van onze kerstmarkt. Wil jij als eerste rondwandelen tussen de kerstbomen, kerstdecoratie en kerstballen? Hou dan zeker onze Facebookpagina in de gaten of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.