Snelle levering
Veilig online betalen
Persoonlijk advies


Een boeket dat volledig bij jouw stijl past


Een boeket dat volledig bij jouw stijl past

 

 

Dagelijks gaan wij, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, op zoek naar de allerbeste bloemen. Daardoor kunnen al onze klanten rekenen op dagverse bloemen die volledig in lijn liggen met hun budget. Wij maken het boeket waar jij op dat ogenblik naar op zoek bent, voor eender welke gelegenheid.


Snijbloemen op maat
 

Iedere dag maken wij verschillende boeketten waaruit jij kan kiezen. Wil je liever een persoonlijk boeket? Wij hebben bloemen in verschillende soorten en kleuren, waaruit jij kan kiezen. Onze ervaren experts staan altijd klaar om jou te helpen en het perfecte boeket voor jou te maken.

 

 
planten
 Bloemschikmateriaal
 

Het maakt niet uit of je net start met bloemschikken of een professionele bloemschikker bent. Bij ons vind je een ruim assortiment aan piepschuim, oasis, binddraad, droogvruchten, strokransen, … Kortom: alles wat jij nodig hebt om zelf een prachtig bloemstuk te maken.

 

 De mooiste boeketten voor moederdag
 

Wil jij je mama op moederdag extra goed verwennen? Met onze unieke boeketten tover je gegarandeerd een glimlach op haar gezicht! Kom langs in onze winkel om zelf een boeket samen te stellen dat perfect aansluit bij je mama’s voorkeuren. Ben je gehaast? Passeer dan gewoon langs onze bloemenstand op de parking om snel een boeketje uit te kiezen.

 

 
bloemen
 
bloemen
 
bloemen
 
bloemen

Ben je op zoek naar prachtige planten?

Inspiratie, acties of tips over planten?