Snelle levering
Veilig online betalen
Persoonlijk advies
Dagelijks gaan wij, in nauwe samenwerking met onze leveranciers, op zoek naar de allerbeste bloemen. Daardoor kunnen al onze klanten rekenen op dagverse bloemen die volledig in lijn liggen met hun budget. Wij maken het boeket waar jij op dat ogenblik naar op zoek bent, voor eender welke gelegenheid.


Snijbloemen op maat

Ons bloemen team zorgt elke dag voor een ruime keuze aan boeketten. Creatief als ze zijn is er altijd keuze uit verschillende stijlen, kleuren, maten,…

Wil je liever een persoonlijk boeket? Onze experts staan altijd klaar om jou te helpen en het perfecte boeket samen te stellen.Bloemschikmateriaal

Het maakt niet uit of je net start met bloemschikken of een professionele bloemschikker bent. Bij ons vind je een ruim assortiment aan piepschuim, oasis, binddraad, droogvruchten, strokransen, … Kortom: alles wat jij nodig hebt om zelf een prachtig bloemstuk te maken.
De mooiste boeketten voor elke gelegenheid

Moederdag, Valentijn, huwelijk, beterschap,… zoveel redenen voor een bloemetje. Wil jij iemand blij maken of net troost bieden met een bloemetje? Met onze unieke boeketten tover je gegarandeerd een glimlach op hun gezicht! Kom langs in onze winkel voor een ruime keuze aan verse snijbloemen.


Boeket bestellen?


Boeket aan huis laten leveren? Ook dat kan! 

Wil je graag iemand verrassen of verwen je jezelf graag met een mooi boeket thuis geleverd?

Vul dan ons formulier hier in, en wij brengen jou bestelling in orde! 


Ben je op zoek naar prachtige planten?

 

Inspiratie, acties of tips over planten?