Pascale Naessens wordt vaak in één adem genoemd met gezonde voeding. Tijdens haar modellencarrière kreeg de vrouw van Paul Jambers geregeld te maken met het jojo-effect. Dit inspireerde haar om de kaart van de evenwichtige voeding te trekken. Alles wat jij nodig hebt om haar voedingspatroon te volgen, vind je bij ons terug.

Keramiek wordt Pure romantiek

Pascale Naessens creëerde een servieslijn uit natuurlijke materialen en doopte het ‘Pure’. Pure groeide ondertussen uit tot een begrip in de Vlaamse keuken. Dit vaatwasbestendige servies wordt zowel gebruikt door huisvrouwen als door enkele topchefs uit heel Europa. Kortom: het servies van Pascale Naessens is onmisbaar in iedere keuken. Ontdek het nu in onze winkel!

Pascale naessens

Boeken van Pascale Naessens

Heerlijke gezonde gerechten die eenvoudig en in een mum van tijd klaar zijn. Pascale Naessens verzamelde al haar heerlijke gerechten in verschillende kookboeken. Ben je klaar voor een gezondere en eenvoudigere manier van leven? Kom dan zeker haar kookboeken ontdekken:

  • Puur Pascale
  • Mijn Pure Keuken 1 & 2
  • Puur eten
  • Puur eten dat je gelukkig maakt
  • Puur genieten 1 & 2
  • Puur genieten en toch gezond slank

Pure olijfolie

Olijfolie is één van de basisingrediënten van Pascales pure keuken. Ze trok speciaal naar Andalusië om de perfecte olie samen te stellen. Samen met een lokale biologische producent creëerde ze een typische extra vierge olijfolie. Deze ‘Pure’ olie staat bekend om haar geneeskrachtige werking en delicate smaak.