Deze intense rub met authentiek Amerikaanse kruiden en specerijen is speciaal ontwikkeld voor het maken van Pulled Pork op de barbecue of in de oven. De paprika, uit en chilli geven de rub zijn rokerige aroma, terwijl de donkerbruine suiker zorgt voor een prachtig gekarameliseerde buitenkant.
Gebruik
Strooi de kruiden- en specerijenmix royal over een groot stuk varkensvlees. Bij voorkeur varkensnek- of schouder (1,5-2kg). Laat het een paar uur of een hele nacht marineren. Doe het vlees in de oven of leg het op de barbecue op een lage temperatuur (110 ͦC). Sluit de deksel en grill langzaam tot de kerntemperatuur ca. 70 ͦC heeft bereikt. Pak het vlees in met aluminiumfolie en grill nog een paar uur tot het vlees een kerntemperatuur van 90-93 ͦC heeft bereikt (totale kooktijd 4-5 uur). Trek het vlees van het bot met een vork en geniet!
Reviews (0)
Schrijf eerste reviewGelijkaardige producten
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalHeader
**NOT FOUND** key: product.notifyMeModalText
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProduct Pulled Pork Rub 210g
- **NOT FOUND** key: product.notifyMeModalProductDetail