Op vrijdag zijn wij open van 08u30 tot 18u00

Kerst: de tijd van het jaar waar samenzijn, genieten en gezelligheid centraal staan, en er alles aan wordt gedaan om een onvergetelijke ervaring te creëren. Naast kerstbomen, kerststalletjes, lichtjes en cadeautjes is natuurlijk ook een mooi versierde kersttafel onmisbaar. Daarom geven we jou de mogelijkheid om je kersttafel tot in de puntjes op te maken, enerzijds om je gasten in de watten te leggen en anderzijds om de kerstsfeer compleet te maken.

Een mooie tafelloper als basis
Als je je tafel wil versieren, is het belangrijk om voor een goede basis te zorgen: het gebruik van tafellopers of matjes in de juiste kleur en stijl is essentieel om de rest van je tafelversiering goed te laten uitkomen. Let ook op de lengte van de lopers zodat die goed bij de grootte van je tafel past en de accessoires. Goed begonnen is half gewonnen!

sergio-herman-servies

Het perfecte kerstservies
Als je ervoor wil zorgen dat je tafel er tijdens het kerstdiner op haar best uitziet, is een bijhorend servies onmisbaar: de borden, messen, vorken en lepels die je gaat gebruiken maken of kraken de hele kersttafel. Een sober servies vraagt misschien om een eenvoudige tafelversiering, terwijl iets chiquere vorken en messen beter uitkomen met wat meer decoratie. Misschien komt het servies van Pascale Naessens of Sergio Herman wel van pas?

Tafelstukken, parels en kerstballen
Of je het nu liever sober houdt of graag wat leven op de tafel brengt, mooie versiering is altijd essentieel. Een tafelstuk is bijvoorbeeld een goede manier om de tafel op te fleuren. Maar tegelijkertijd kan je ook kaarsjes, parels en zelfs kerstballen gebruiken om het kerstplaatje compleet te maken!

Durf verrassend uit de hoek te komen
Wil je echt je creativiteit loslaten op je kersttafel? Probeer dan eens om accessoires op een andere manier te gebruiken. Vul één van je mooiste glazen met water en doe er valse sneeuw bij. Of draai een glaasje omgekeerd, plaats er kerstballen onder en zet er een theelichtje op. Wedden dat je gasten aangenaam verrast zullen zijn?

Kerstaccessoires voor een gepaste sfeer
Natuurlijk mogen op de kersttafel de échte kerstelementen niet ontbreken. Kerstmannetjes, rendierbeeldjes of sfeervolle linten zorgen voor de uitstraling van de tafel en dus een geslaagde decoratie. Ook natuurlijke elementen zoals dennenappels, takjes of stukjes mos kunnen zorgen voor een tafel om u tegen te zeggen!

Op zoek naar decoratie om je kersttafel te versieren? Breng dan zeker een bezoek aan onze kerstmarkt!