Snelle levering
Veilig online betalen
Persoonlijk advies


Planten die je huis en tuin doen opfleuren


Planten die je huis en tuin doen opfleuren

 


Planten zijn echte sfeermakers. Ze toveren jouw huis of tuin om in een gezellige, sfeervolle en misschien zelfs feestelijke plaats. De experts van ons plantencentrum staan je bij met raad en daad. Zo worden jouw borders, bloembakken of bloempotten één mooi samenhangend geheel.


Gezonde kamerplanten

Een plant in je woning is altijd een goed idee. Kamerplanten verfrissen de lucht en zorgen tegelijkertijd voor een heerlijke geur in jouw woning. In ons bloemen- en plantencentrum heb jij keuze uit een grote hoeveelheid groene kamerplanten. Mocht je met vragen zitten over jouw kamerplanten, dan is er altijd een expert in de buurt om je te helpen.


 
planten
 Genieten met buitenplanten


Naast onze kamerplanten hebben wij ook heel wat seizoensgebonden tuinplanten. We kiezen ervoor om voornamelijk planten aan te kopen die dat seizoen ook daadwerkelijk geplant kunnen worden. Denk maar aan de viooltjes in het voor- en najaar, de perkplanten en zomerbloeiers vanaf april, of de chrysanten en heideplanten in het najaar.


 
planten
 


Onze buitenplanten worden met de grootste zorg geselecteerd. Zo kan jij op ieder moment van het jaar genieten van een mooi effect in jouw tuin, op je balkon of terras.


Potgrond & meststoffen

Tuincentrum Leo Nagels is één van de belangrijkste verdelers van DCM-potgrond. Bij ons vind je zowel gewone potgrond als potgrond voor specifieke planten. Zo krijgen jouw rozen, buxussen, cactussen of orchideeën exact wat ze nodig hebben om mooi open te bloeien.

Daarnaast zorgen we ervoor dat jouw planten volledig immuun zijn tegen verschillende kwaaltjes en groeipijnen, dankzij de verschillende meststoffen en bestrijdingsmiddelen van Bayer.


Ben je op zoek naar prachtige planten?

Inspiratie, acties of tips over planten?

Stuur ons een bericht